Siemens kännetecknas av avancerad teknisk utrustning med ett sofistikerat yttre

Siemens vitvaror: design med det lilla extra.

Siemens vitvaror: där avancerade materialval, rena linjer och geometriska former möts för att skapa ett raffinerat och tydligt designspråk. Introducerar dig till ett liv av ändlösa möjligheter.

Siemens studioLine – ugnar och mikrovågsugnar.

studioLines ugnarna med dess blackSteel-design harmoniserar optimalt med varandra och du kan placera dem precis som du vill. Du får inte bara fantastisk design utan även innovativ teknologi, allt för att underlätta för din matlagning.

Vilka funktioner passar din matlagningsstil? Vill du veta mer om design, funktioner inom våra olika serier, se nedan.

studioLine iQ700

Vår främsta serie heter iQ700 och det är där du hittar innovationer som förenklar din vardag. Alla ugnar inom iQ700 har enkla intuitiva displayer så som TFT-Display i olika storlekar och funktioner som ångugn, ugn med kombinerad mikro, intelligent stektermometer samt många fler smarta funktioner.

studioLine iQ500

iQ500 är som en lillasyster till iQ700. De har de flesta funktionerna men inte lika sofistikerade. Här hittar du bra basugnar, bland annat ugn med tillsatt ånga.

Siemens studioLine häll. Lika flexibel som livet är omväxlande.

Varje produkt i studioLine-serien förmedlar en lyxig känsla i ditt hem. Där blackSteel och svart glas kombineras i perfekt harmoni. Glasytan har en mörkare färg och matlagningszonerna markeras med ett plus.

Inom hällar har vi flera designserier som i sig har olika funktioner. Inom studioLine har vi främst produkter inom serie iQ700 & iQ500.

Siemens studioLine fläktar. Oavsett design har vi en fläkt som passar dig.

Prestanda, design och funktionalitet, i alla dessa aspekter strävar Siemens studioLine efter att möta de högsta kraven. Samtidigt säkerställer det stora utbudet av olika lösningar att du kan hitta köksfläkten som passar just dig.

Siemens har takfläktar som byggs in direkt i taket och den nya glassfläkten som byggs ner i bänkskivan – båda är fläktlösningar som ger maximal frihet. Visste du att Siemens nya kolfilter cleanAir Plus inte bara tar bort över 90 % av matoset? Det renar även luften från pollen och allergener.

Du behöver bara välja din favorit, gå på din egen känsla: inbyggnadslösning eller en iögonfallande fläkt. Tänk bara på en sak: ju större köket är, desto kraftigare behöver motorn till köksfläkten vara.

kontakta oss

kontakta oss