Inspirerande vitvaror till ditt kök

Välkommen till NEFF.

Vi erbjuder inspirerande vitvaror till ditt kök. Matlagning inspirerar människor och människor inspirerar oss. Detta är grundprincipen bakom allt vi gör på NEFF. Så låt inget komma i vägen för dina matlagningsidéer. Våra inspirerande produkter hjälper dig att förverkliga dina visioner och skapa magi i ditt kök.

Våra ugnar – kökets kreativa centrum

Med våra inbyggda ugnar öppnar sig en värld av smaker med en enkel fingertryckning. Ugnarna levereras med upp till 15 olika uppvärmningsmetoder, från grillning, brödbakning och avfrostning till tallriksvärmning. Vill du lägga all tid på att utveckla nya maträtter är en självrengörande ugn ett måste. När du aktiverar pyrolys rengör ugnen sig själv. När ugnen svalnat torkar du enkelt rent med en trasa. Och det är bara en funktion som gör våra ugnar till favoriter för alla som älskar matlagning och god mat.

Våra kompaktugnar – med plats för fantastiska idéer

En bra ugn är ett måste för inspirerande matlagning. Våra kompaktugnar levereras med en mängd olika funktioner och innovativa lösningar så att du kan skapa stordåd i köket även om ytan är begränsad. Du kan ångkoka, mikra eller grilla, baka pizza eller tillaga kött på låg temperatur. Och med extrafunktioner som TFT-färgdisplayer för intuitiv kontroll, eller särskilda bakprogram kan du verkligen njuta av matlagningen varje dag.

Snabba och flexibla – våra induktionshällar

Gillar du att prova nya idéer, recept och smaker? Med en induktionshäll njuter du av varje sekund av matlagningen. Vår FlexInduction-häll gör att du kan flytta kastruller och stekpannor som du vill runt hällen. Hällen känner av var kokkärlen placeras och aktiverar värmen där den behövs. Våra induktionshällar hjälper dig även på flera sätt. Ett exempel är TwistPad®, det magnetiska vredet som styr alla kokzoner enkelt och bekvämt. En enkel roterande rörelse med ditt pekfinger är allt som behövs för att ställa in temperaturen på din häll.

Mer utrymme med inbyggd fläkt direkt i hällen

Induktionshäll med inbyggd fläkt gör sig perfekt i köksön eller om du vill få mer plats i köket. Fläkten är helt integrerad direkt i induktionshällen och justerar automatiskt effektnivån efter matoset. Allt du behöver göra är att starta fläkten direkt på hällen. Fläkten är lätt att rengöra och fettfiltret går att maskindiska.

Tillbehör till hällar

Det finns många sätt att hålla matlagning intressant. Först och främst behöver du de rätta verktygen. I vårt stora tillbehörssortiment hittar du kokkärl som vi skapat särskilt för induktionshällar. Här finns TeppanYaki-panna till din FlexInduction-häll samt ett urval av mindre redskap som knivar och stekspadar. Och när du är klar med matlagningen har vi de rätta rengörings- och skötselprodukterna som håller din häll i perfekt skick, i många år framöver.

kontakta oss

kontakta oss