Allt du ser är klarhet

Skillnaden heter …

Under varje steg av produktionen inspekterar en yrkesskicklig hantverkare arbetet med både händer och ögon, i jakten på det som inte är perfekt. Tack vare denna ständiga kvalitetskontroll skyddar vi vårt exceptionellt goda anseende som vi byggt upp för hand sedan 1683.

Ugnar som ger näring åt stora ambitioner

Den handtagslösa dörren träder stolt fram från inredningen och öppnas genom ett lätt tryck på den intuitiva TFT-displayen. Serie 400 utmärker sig när det gäller såväl format som kapacitet. Serien erbjuder ett exklusivt sortiment av ugnar, kombiångugnar, kombimikrougnar, värme- och vakuumlådor, samtliga i 60 cm eller 76 cm bredd. Kombinationen med en helautomatisk espressomaskin på 60 cm blir pricken över i:et och ger dig storartade bak- och kaffemöjligheter.

Utformad för den kulinariska finsmakaren

Ugnarna i serie 200 har en plan estetik och handtag i rostfritt stål som matchar dina kyl- och frysskåp i serie 200. De är 60 cm breda, har väl tilltagen kapacitet och är Home Connect-aktiverade och kan därmed fjärrstyras, övervakas och diagnostiseras. Kombinera ugnar, kombiångugnar och kombimikrougnar med värme- och vakuumlådor och den helautomatiska espressomaskinen, då har du ett väl designad kök med många kulinariska möjligheter.

Kockens häll

Gaggenau-hällen är inte bara estetiskt tilltalande, den är inspirerad av det professionella köket. Både serie 400 och serie 200 följer Gaggenaus princip om exceptionella material, insiktsfull utformning och montering av skickliga hantverkare. Båda erbjuder ett modulärt alternativ för Vario så att du kan skapa din egen, skräddarsydda arbetsstation inklusive specialiserade produkter som möjliggör specifika tillagningstekniker. Skillnaden mellan de två serierna är, i huvudsak, skala, estetik och kontroll.

Det ultimata, det perfekta – hällarna i serie 400.

Kreativ matlagning kräver uppvärmningsmetoder som åtminstone gör det möjligt att skapa. Med våra metoder strävar vi efter att inspirera. Du får tillgång till extrem kraft, intelligent flexibilitet och robusta reglage.

Storlekarna i serie 400 är vad som imponerar mest med separata hällar på upp till en meter, eller Varios modulära enheter från 38 cm och upp till nästan hur stort som helst. För den renlärige som vill ha en distinkt häll som ändå skiljer sig från mängden, är den fristående hällen i serie 400 som att gå i mål. De här produkterna ger den dedikerade hemmakocken maximalt utrymme för kreativitet, för gas eller induktion.

Håll luften ren samtidigt som du skapar

Det moderna köket är inte bara ett plats för kreativ matlagning: det är också ett rum där man tillbringar en stor tid av sin tid hemma, underhåller gäster och umgås med familjen. Och på grund av detta blir det ännu viktigare med en god ventilation. Oavsett om du använder den som ett designelement för att visa var du står – eller enbart för att rensa luften på ett tyst och effektivt sätt – är fläktarna i 400- och 200-serien ett måste för det privata köket. De kan styras manuellt eller automatiskt samt monteras i taket, på väggen, inne i skåp, ovanför köksöar eller i spishällen. Alla våra fläktar har utformats för att vara mycket diskreta och ge ett riktigt bra luftflöde.

kontakta oss

kontakta oss